Bomen vellen

Bomen vellen of rooien is gevaarlijk werk dat het beste door specialisten gedaan wordt. Veiligheid staat immers voorop. Of een boom nu op een plaats staat waar die vrij kan vallen of op een moeilijk bereikbare plaats, Boomkapservice.com kan ieder boom kappen, vellen of rooien!

Bomen snoeien

Bomen zorgen voor een natuurlijk gevoel en zorgen voor verkoeling, maar soms gaan takken overhangen, zijn takken dood of rot door ziekte. Deze takken kunnen dan snel afbreken en moeten dus tijdig gesnoeid worden. Snoeien gebeurt snel en vakkundig. De takken worden gehakseld.

Stronken frezen

Met zagen alleen krijg je een boom niet verwijderd. Het laatste stuk stronk kan dan worden weg gefreesd zodat de grond snel weer vrij is. Ook voor het verwijderen van boomwortels kunt u bij ons terecht. We verwijderen dus de complete boom indien gewenst.

Referenties

In ons nieuwe huis stonden drie grote populieren die wij graag weg wilde halen.

De bedoeling was om ze zelf weg te halen en eentje hebben we toen ook zelf weggehaald. Met gevaar voor eigen leven en flink wat geluk zijn we er wonderbaarlijk zonder kleerscheuren vanaf gekomen. We hebben toen toch maar besloten om een professional in te schakelen.

Marco kwam, zag en overwon. Binnen een dag had hij deze twee bomen verwijderd en afgevoerd waar we zelf over de eerste een week hebben gedaan.

Zeker aan te raden.

Mijn moeder had twee dikke eiken in de tuin staan die vrijwel alle zon uit de tuin verjoegen. Liepen al een tijdje te denken om deze weg te halen, maar zagen op tegen de klus.

Na een prettig gesprek met Marco hebben wij besloten de job te gunnen aan boomkapservice.com. Het scheelde amper in de prijs tussen het door hem te laten doen en de huur van alle materialen plus afvoeren bij zelf doen.

Zo konden wij gewoon genieten van de mooie dag terwijl Marco het zware werk deed.

Bedankt Marco!